Πακέτο Αντικατάστασης Υδραυλικών Εγκαταστάσεων Μπάνιου & Κουζίνας

Πακέτο Πλήρους Ανακαίνισης Μπάνιου & Κουζίνας

Πακέτο Πλήρους Ανακαίνισης Κατοικίας - Διαμερίσματος 70 τ.μ.

Επικοινωνία

ΦΙΛΤΡΑ ΝΕΡΟΥ

Το Σύστημα Επεξεργασίας Νερού eSpring κάνει χρήση υπεριώδους τεχνολογίας με την οποία εξουδετερώνει πάνω από το 99,99% των υδρόβιων βακτηρίων και ιών που πιθανώς περιέχει το πόσιμο νερό. Βελτιώνει τη διαύγεια, τη γεύση και την οσμή του νερού. Μειώνει τα μικροσωματίδια και πάνω από 140 ρυπαντές (μολυντές) που μπορούν να βλάψουν την υγεία μας, προσφέροντας ένα συνδυασμό από χαρακτηριστικά και οφέλη που δεν βρίσκει κανείς σε καμία άλλη μονάδα.

Το Σύστημα Επεξεργασίας Νερού eSpring καταστρέφει πάνω από το 99,99% των πιθανών παθογόνων βακτηρίων και ιών του πόσιμου νερού, προσφέροντάς σας την ποιότητα νερού που θέλετε, τη στιγμή που θέλετε.

Με το Σύστημα Επεξεργασίας Νερού eSpring Εγκατεστημένο σπίτι σας, εσείς και η οικογένεια σας θα απολαμβάνετε και θα επωφελείστε από νερό καθαρότερο, διαυγέστερο 
και καλύτερο στη γεύση, κάθε φορά που φτάνετε στη βρύση της κουζίνας σας.

Διατίθεται σε δύο μοντέλα που είναι πολύ εύκολα στην εγκατάσταση τους και προσφέρουν πολλά πρακτικά χαρακτηριστικά. Και τα δύο μοντέλα έρχονται με δύο χρόνια ελάχιστη εγγύηση, καθώς και εγγύηση ικανοποίησης.

Τι πιο απλό;